MEIKKAUSPALVELUT

Meikit tehdään suurimmalta osin luonnonkosmeettisilla meikeillä. Päivä-/Juhlameikin yhteydessä suosittelen meikkiin valitun huulituotteen ostamista, jotta voit myöhemmin lisäillä väriä huuliin tarpeen mukaan.

OPISKELIJAT

Opiskelijakortilla saat 10 % alennusta kaikista normaalihintaisista hoidoista (ei koske sokerointeja, tai ripsien/kulmien kestovärejä). Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.


Päivämeikki / 60 €

Kevyt raikas ja heleä päivämeikki, joka tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meikkiin varataan aikaa 60min.

Juhlameikki / 80 € (ripsitupsut + 10 €)

Huoliteltu kaunis juhlameikki , joka tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meikkiin varataan aikaa 80 min. Halutessasi voimme tehdä myös koemeikin. koemeikki tulee varata erikseen.

p.s. juhlapäivänä laukkuun on hyvä varata kasvojen "imupaperia" toiselta nimeltään "blotting paper", sekä puuteri varsinkin silloin, jos ihosi kiiltelee helposti päivän mittaan.

Koemeikki (Juhlameikki) / 45min / 50 €

Koemeikissä ei tehdä ihan koko meikkiä, vaan keskitytään tiettyihin osiin meikissä (esim. jos haluat silmämeikistä tietynlaisen, voidaan tehdä silmämeikki osana koemeikkinä. Näin varmistetaan, että lopputulos on juuri sellainen kuin haluat). Katsomme kaikki meikkiin tulevat sävyt sekä tuotteet valmiiksi juhlapäivää varten. 

Koemeikkiin on hyvä tuoda esimerkkiä antavia kuvia halutusta meikkityylistä, jos sinulla sellaisia on. Tuo myös kuvat juhla asustasi/koruistasi, jos ne on jo valmiiksi päätetty. 

Meikkiopastus / 75min / 60 €

Meikkiopastuksessa käymme yhdessä sinun kasvoillesi sopivia tuotteita ja sävyjä läpi, sekä opastan myös tuotteiden oikeanlaisen käytön. Meikkiopastuksessa voidaan keskittyä tekemään kaunis päivä- tai iltameikki. Voimme myös keskittyä johonkin tiettyyn aihealueeseen, minkä koet olevan haastava.

Meikkiopastus on myös loistava nuorelle, joka vasta harjoittelee meikkaamista. Voimme käydä yhdessä läpi perusteet hyvään meikkiin ja miettiä myös sopivia sävyjä sekä tuotteita.