KASVOHOIDOT

SARJAHOIDOT

Saat laitehoidoista (kasvot & vartalo) 15 % alennuksen, kun ostat sarjahoidon.

 Saat BiON hapotushoidoista 10 % alennuksen, kun ostat sarjahoidon.

OPISKELIJAT

Opiskelijakortilla saat 10 % alennusta kaikista normaalihintaisista hoidoista (ei koske sokerointeja, tai ripsien/kulmien kestovärejä). Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. 


"En tiedä mitä ihoni kaipaa" - kasvohoito / 90min / hinta määräytyy hoidon mukaan

Voit varata tämän kasvohoidon silloin, kun et ole varma siitä, mikä hoitokokonaisuus olisi paras ihollesi juuri tällä hetkellä, tai kun olet tulossa hoitoon ensimmäistä kertaa. Katson paikan päällä tilannetta ja keskustelemme yhdessä siitä, minkä hoidon teemme. Hoitoon varataan aikaa 90min. ESSE Kasvohoidot

Esse Experience -kasvohoito / 60min / 105 € 

Probioottinen kasvohoito Essen luonnonkosmetiikan tuotteilla. Hoito räätälöidään aina ihosi tarpeiden ja sinun toiveidesi mukaan. Hoitoon rauhoitutaan syvillä hengityksillä ja jalkapohjien puhdistus tehdään lämpimällä pyyhkeellä. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen akupainanta,  kasvohieronta, naamio sekä yksi valitsemasi lisäpalvelu:

 • pään rentouttava käsittely
 • käsien hemmotteleva hieronta
 • jalkojen rentouttava hieronta

Esse Extra Boost kasvohoito / 70 min / 125 €

Probioottinen kasvohoito Essen luonnonkosmetiikan tuotteilla. Erityisesti ikääntyvän ihon tarpeisiin suunnattu kasvohoito. Hoito räätälöidään aina ihosi tarpeiden ja sinun toiveidesi mukaan. Hoitoon rauhoitutaan syvillä hengityksillä ja jalkapohjien puhdistus tehdään lämpimällä pyyhkeellä. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, kasvojen akupainanta ja heleyttävä jaderullaus, tehoampullin imeytys, anti-age silmänympärysnaamio sekä kasvonaamio ja yksi valitsemasi lisäpalvelu:

 • pään rentouttava käsittely
 • käsien hemmotteleva hieronta
 • Jalkojen rentouttava hieronta

Esse Signature -kasvohoito / 90min / 138 €

Rentouttava kokonaisvaltainen kasvohoitokokemus Essen luonnonkosmetiikan tuotteilla. Hoito räätälöidään aina ihosi tarpeiden ja sinun toiveidesi mukaan. Hoitoon rauhoitutaan syvillä hengityksillä ja jalkapohjat puhdistetaan lämpimällä pyyhkeellä. Hoito jatkuu probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen/ultraäänipuhdistuksen, kasvojen akupainannan, kasvohieronnan, tehoampullin imeytyksen, kasvonaamion sekä yhden valitsemasi lisäpalvelun:

 • pään rentouttava käsittely
 • käsien hemmotteleva hieronta
 • jalkojen rentouttava hieronta

Esse Ultimate Experience -kasvohoito / 120min / 168 €

Ylellinen ja kehoa kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokonaisuus Essen luonnonkosmetiikan tuotteilla. Hoito räätälöidään aina ihosi tarpeiden mukaan. Hoito alkaa puhdistavalla jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla. Tämän jälkeen asiakas menee vatsalleen ja selän alue hierotaan. Hoito jatkuu probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen/ultraäänipuhdistuksen, niska-hartia-dekoltee-kasvohieronnan ja kasvonaamion. Naamion aikana hierotaan vielä jalkapohjat ja hoidon lopuksi iholle imeytetään tehoampulli ja voiteet. Hoidon viimeistelee päänahan rentouttava hierontakäsittely.

MOM TO BE -kasvohoito / 60min / 100 €

Odottaville äideille suunniteltu rentouttava kasvohoito kokonaisuus. Hoitoon kuuluu jalkojen puhdistus lämpimällä pyyhkeellä, kasvojen alkupuhdistus, kuorinta, käsien hieronta TAI niska-hartiaseudun hieronta sekä hoitava naamio, jonka aikana hierotaan jalat. Lopuksi kasvoille levitetään ihotyypin mukainen voide ja ihoa hoitava öljy. Kasvohoito tehdään Essen turvallisilla ja hoitavilla luonnonkosmetiikan tuotteilla.

Psst... muista huomioida vasta-aiheet raskaana olevalle, jos valitset hoitoon lisäpalveluita.

Kasvohieronta

Kasvohieronta / 30min / 58 €

Niska-, hartia-, dekoltee- ja kasvohieronta. Sisältää: alkupuhdistuksen, rentouttavan kasvohieronnan ja loppuvoiteen.

BiON Kasvohoidot

Tulokselliset BiON Signature Expert - hoidot ovat kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia biokemiallisia toimintoja, jotka palauttavat iholle hyvinvoivaa tasapainoa sekä terveyttä. Huolellisesti luotujen erikoishoitojen painopisteenä ovat kliininen ihonhoito sekä biokemiallisesti vaikuttavat prosessit, jotka tuottavat vertaansa vailla olevia tuloksia. Hoitovalikoimasta löydät jokaisen ihon tarpeeseen ja jokaiselle ihotyypille sopivat hoitokokonaisuudet.

Saat BiON hapotushoidoista 10 % alennuksen, kun ostat sarjahoidon.


- AHA - Advanced Peel - hapotushoidot / kesto noin 60min / 90 € / sarjahoitona 81 € per hoito

Signature-hoito kohti syväulotteisia hoitotuloksia. Ammattitasoiset ja edistyneet AHA-hapotukset, Glykolihappo 30%,  Maitohappo 35% ja Mantelihappo 30 % tarjoaa tehokkaimmat hoitotulokset moniin erinäisiin ihonhoidon tarpeisiin. Medikosmeettiset hedelmähapotukset sisältävät lisäksi hoitoa tehostavia kasviuutteita, antioksidantteja sekä entsyymejä, joilla happokuorinnan tehoa on aktivoitu entisestään.

Hoito auttaa:

 • Akneen ja aknearpiin
 • Ruusufinniin
 • Ikääntymismuutoksiin
 • Suurentuneisiin huokosiin
 • Epäpuhtauksiin ja mustapäihin
 • Kuivuuteen ja hilseilyyn
 • Pigmenttiläiskiin
 • Ihon kirkastukseen ja heleytykseen

Sisältää: alkupuhdistuksen, ihon tarpeiden mukaisen hapotuksen, rauhoittavan kalsiumin imeytyksen, korjaavan ja rauhoittavan naamion sekä loppuvoiteet.

Huom! Hapotushoitoon ei voi yhdistää hierontaa lisäpalveluna. 

Hoidossa kosmetologisi valitsee aina ihotyypillesi soveltuvimman happovaihtoehdon ja räätälöi hoidon - sekä hoitosarjan tarpeen aina yksilöllisesti. AHA - Advanced Peel - hoitoa suositellaan aina 3-6 hoidon sarjana, 1.5-2 viikon välein. Uusi hoitosarja voidaan aloittaa kahdeksan viikon kuluttua edellisen sarjan loppumisesta.

Hoitoa ei suositella kesäsesonkina. Hapotushoidot korvataan kesäsesonkeina Enzyme Bliss-entsyymihoidoilla.

Hoitosarja suositellaan sijoitettavaksi sellaiseen ajankohtaan elämässä, missä iho saa rauhassa uusiutua, palautua ja vahvistua hoitojen tuloksena. Ei suositella lähelle tärkeitä merkkipäiviä/juhlia ym. sillä ihossa voi tapahtua Flare up ilmiö hoitojen lomassa. 

FLARE UP ILMIÖ:

Hapotushoitoihin kuuluva ja täysin normaali flare up - eli leimahdusvaihe. Joillain asiakkailla iho uudistuu hoidoissa voimakkaammin, jolloin oireina saattaa olla voimakasta kuivumista, ihon kiristelyä, hilseilyä, punoitusta ja kuumotusta. Myös epäpuhtauksien nousu ihon pintaan on yleistä aknea ja epäpuhdasta ihoa hoidettaessa. 

On asiaan kuuluvaa, että iho saattaa mennä hetkellisesti huonommaksi ennen kuin se voi parantua. Kun hoidossa todella pureudutaan ongelman juurelle, saattaa ihossa esiintyä hetkellinen "kriisi" jonka avulla se johdetaan kohti kokonaisvaltaista uudistumista, puhdistautumista sekä korjaantumista. Vain tällä tavoin ihoon saadaan palautettua sen kaipaamaa vastustuskykyä. Leimahdusvaihe ilmenee noin 25% hoidon aloittaneista useimmiten 2-3 hoitoviikolla, joskus jopa ensimmäisinä hoitopäivinä.

Leimahdusvaihe on niin kutsuttu "puhdistumisprosessi" joka aktivoi ihosolujen vaihtuvuutta. Kun ihosolut uusiutuvat ja vaihtuvat nopeammin, piilevät epäpuhtaudet ja tukkeumat joilla normaalisti kestää viikkoja nousta ihon pintaan - nousevat ihon pinnalle nyt kaikki kerralla. Tämä tarkoittaa sitä, että ennen kuin ihon kunto merkittävästi paranee, se saattaa aluksi pahentua. Yleisimmät näppylät joita leimahdusvaiheessa ihon pintaan nousee, ovat valkopäitä sekä tulehtuneita märkänäppylöitä (pustuloita). Ne ovat hyvin samankaltaisia, sillä molemmat tuottavat märkää infektion seurauksena, mutta märkänäppylät (pustulat) ovat yleensä alttiimpia punoitukselle, kuumotukselle sekä tulehdukselle.

Flare-up ilmiö on BiON-hoidossa toivottu tila, sillä se kertoo suoraan siitä että tuotteet toimivat ja ihon vastustuskyky tulehduksia sekä bakteereja vastaan on palautumassa. Iho siis puskee kuona-aineet ja bakteerit pois huokosista.

Hapotushoitojen vasta-aiheet:

 • aspiriini tai salisyylihappoallergia/herkkyys (glykolihapotus)
 • oliivi-ihoa tummempi ihonsävy (tällöin hoito tehdään maitohapotuksella joka sopii myös tummemille ihoille)
 • yleisesti voimakkaat allergiat (voimme tehdä herkkystestin käsivarteen)
 • rikki oleva tai haavainen iho
 • aktiivinen herpes
 • auringossa palanut iho
 • aktiivinen POD eli perioraalidermatiitti 
 • keloidiherkkyys
 • raskaus/imetys
 • Isotretinoiinilääkitys (Roaccuttan) viimeisen puolen vuoden aikana
 • paikallisesti ihoon käytettävä antibioottilääkitys
 • 4 viimeisen viikon aikana tehty mikrohionta/timanttihionta tai laserointi
 • 4 viimeisen viikon aikana käytössä olleet voimakkaat lääkinnälliset retinoidien ja tretinoidien paikallinen käyttö 
 • valoherkkyyttä lisäävä lääkitys 


Kotihoito hapotushoitojen jälkeen

 • Ihoa tulee suojata auringolta korkealla aurinkosuojalla koko sarjahoidon ajan mielellään SPF 35/ SPF 50. Sarjan loputtua, ihoa tulisi suojata ainakin seuraavat 3 viikkoa auringolta. Suojaa ihoa myös yksittäisen hoitokerran jälkeen 3 viikkoa auringolta. Auringonottoa tulee myös välttää.
 • Hoidosta seuraavat 2-3 päivää tulisi välttää hikoilua, joten urheilua ja kuntoilua ei suositella. Ihon altistaminen kuumalle höyrylle hoitopäivänä ei myöskään ole suositeltavaa, joten saunaa, kuumaa suihkua ja kuumaa kylpyä tulisi välttää.
 • Ihoa ei saa nyppiä, repiä, raapia tai hangata vaikka se hilseilisi hoidon jälkeen, sillä se voi kuljettaa ihoon bakteereita ja aiheuttaa hyperpigmentaatiota ja arpeutumista.
 • A-vitamiinituotteiden, retinolin ja retinoidien käyttöä tulee välttää 7 päivää happokäsittelyn jälkeen.
 • Ihoa ei saa sokeroida, vahata, laseroida tai depiloida hoitopäivänä eikä seitsemään päivään happokäsittelyn jälkeen.
 • Ihoa ei saa kuoria millään kuorintatuotteilla sarjahoidon aikana. Kuorintaa voi alkaa tekemään aikaisintaan 7 päivää viimeisen happokäsittelyn jälkeen.

- Enzyme Bliss / kesto 6omin (80 min ultraäänen kanssa) / 93 € 

Kenelle? Ikääntymismuutoksiin, epäpuhtauksille, ihon pintakuivuudelle, elottomuudelle ja hilseilylle, pinnallisiin pigmenttimuutoksiin, ihon kirkastukseen ja heleytykseen, mikrobiomin vahvistamiseen. Myös niille, joiden herkemmälle iholle ei sovi advanced peel hapotushoidot, mutta haluavat uudistavaa ja kirkastavaa vaikutusta. 

Enzyme bliss hoito ei herkistä ihoa valolle, joten se soveltuu hyvin kesäaikaan, sekä korvaamaan kesällä myös AHA-Advanced Peel hapotushoitoja.

Heleyttävä ja uudistava hoito, joka kirkastaa ihoa sekä vahvistaa ihon mikrobiamistoa. Probioottinen entsyymikuorinta on kehitetty ympärivuotiseen hoitokäyttöön. Se auttaa tuhkimohoidon tavoin palauttamaan ihoon kirkkautta, tasaista pintarakennetta ja kimmoisuutta. Hoidolla ei ole palautumisaikaa.

Sisältää: alkupuhdistuksen, entzyymikuorinnan, tarvittaessa ultraäänipuhdistuksen, uudistavan ja kirkastavan naamion, tehoseerumien imeytykset, kasvohieronnan sekä loppuvoiteet. 


- Hydra Glow / kesto 60min (80 min ultraäänen kanssa) / 90 € 

Kenelle? Pintakuivalle, elottomalle, kosteutta kaipaavalle iholle.

Kosteusköyhälle ja nestehukkaiselle iholle suunnattu hoito. Nesteyttää ja täytelöittää ihoa. Estää nestehukkaisen ihon sarveistumista ja kiristävää tunnetta. Signature-hoito, jolla saadaan "Glass-skin" efekti, on saanut inspiraationsa Etelä-Korealaisesta ihonhoidosta, jossa syväkosteutettu iho korostaa ihon hehkuvan kaunista terveyttä.

Sisältää: alkupuhdistuksen, entzyymikuorinnan, tarvittaessa ultraäänipuhdistuksen, nesteytysnaamion, tehoseerumien imeytykset, kasvohieronnan sekä loppuvoiteet. 

Huom! Tähän hoitoon voit ottaa lisäpalveluna kiinteyttävän RF-laitehoidon TAI Hydrogen laitehoidon. (RF-imeyttämään tehoaineet ja kiinteyttämään ihoa / Hydrogen ultraäänen tilalle syväpuhdistamaan ja kosteuttamaan).


- Calming Comfort / kesto 60min (80 min ultraäänen kanssa) / 90 €

Kenelle? Kuivalle, erityisherkälle, ärsyyntyneelle, atooppiselle ja couperoottiselle iholle. Hyvä myös roaccutan kuurin aikana.

Herkälle ja kuivalle iholle. Rauhoittaa punoitusta ja epämukavuuden tunnetta. Vahvistaa ihon lipidisuojaa ja keramidien tuotantoa. Kokonaisvaltaisesti ihoa rauhoittava, ravitseva sekä pehmentävä erikoishoito kun iho-ongelmana ovat ihon erinäiset herkkyystilat, kuivuus - ja atopia sekä couperoottisuus.

Sisältää: alkupuhdistuksen, entzyymikuorinnan, tarvittaessa ultraäänipuhdistuksen, rauhoittavan kalsiumin imeytyksen, rauhoittavan naamion ja emulgoivan hieronnan, tehoseerumin imeytyksen ja loppuvoiteet. 

Huom! Tähän hoitoon voit ottaa lisäpalveluna Hydrogen laitehoidon (Hydrogen ultraäänen tilalle syväpuhdistamaan ja kosteuttamaan). Sopii myös herkälle iholle.


- Deep Detox / kesto 60min (80 min ultraäänen kanssa) /90 € 

Kenelle? Stressaantuneelle, elottomalle, epäpuhtauksiin ja tukoksiin taipuvaiselle iholle, urbaanissa ympäristössä asuvalle.

Ihon elottomuuteen ja ihon tukkoisuuteen. Detoksoi ja syväpuhdistaa ihoa. Stimuloi hapenottokykyä ihossa. Vapauta ihosi toksiineista, ilmansaasteista sekä tukkeutuneesta olotilasta. Palauttaa ihon kohti hyvinvoivaa tasapainoa ja vahvistaa sen toimintaa haastavissa tilanteissa.

Sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa ultraäänipuhdistuksen, tehoseerumin imeytyksen, kasvohieronnan, puhdistavan naamion sekä loppuvoiteet. 

Huom! Tässä hoidossa voit ottaa syväpuhdistavan ja kosteuttavan Hydrogen laitehoidon lisäpalveluna puhdistavan ultraäänen tilanne. Hyvä vaihtoehto varsinkin silloin, jos olet kovin kipuherkkä mekaanisessa ihonpuhdistuksessa.


- Blemish Balance / kesto 60min / 87 €

- Blemish Balance ja Hydrogen / 80 min / 127€

Kenelle? Epäpuhtaalle, tukoksiin ja akneen taipuvaiselle iholle, aknenhoidon hallintaan.

Hoito epäpuhtaalle iholle. Syväpuhdistaa ja laskee tulehduksia. Nopeuttaa aknenhoidon prosessia. Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka avustaa ihoasi kohti raikasta tasapainoa ja epäpuhtauksien hallintaa.

Sisältää: alkupuhdistuksen, huokoset avaavan kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen TAI ultraäänipuhdistuksen (ihon tarpeiden mukaan), antibakteerisen rauhoittavan seerumin imeytyksen, puhdistavan naamion sekä loppuvoiteet. 

Huom! Tässä hoidossa voit ottaa mekaanisen ihonpuhdistuksen/ultraäänipuhdistuksen tilalle syväpuhdistavan ja kosteuttavan Hydrogen laitehoidon lisäpalveluna. Hyvä vaihtoehto varsinkin silloin, jos olet kovin kipuherkkä mekaanisessa ihonpuhdistuksessa.


- A-Booster / kesto 60min / 93 €

Kenelle? Ikääntyneelle, ohentuneelle, elastisuutta menettäneelle ja juonteiselle iholle sekä pigmenttimuutosten hoitoon.

Ikääntyvälle iholle suunnattu hoito. Uudistaa kollageeni- ja elastiinisynteesiä. Stimuloi ihosoluja ja angiogeneesiä (eli verisuonten uudismuodostusta). Loistava anti-age hoito kohti luonnollista hehkua ja kosteutusta. Aktivoi ja korjaa tehokkaasti ihon uudistumista, palauttaen ihoon selkeästi lisää elastisuutta sekä vahvuutta. Ei sovellu raskaana oleville tai imettäville.

Sisältää: alkupuhdistuksen, entzyymikuorinnan, kirkastavan naamion, kolmen tehoseerumin imeytyksen, kasvohieronnan sekä loppuvoiteet.

Huom! Tähän hoitoon voit ottaa lisäpalveluna kiinteyttävän RF-laitehoidon (RF-imeyttämään tehoaineet ja kiinteyttämään ihoa).


- C-Brighten & Antioxidant / kesto 60min (80 min ultraäänen kanssa) / 93 €

Kenelle? Elottomalle, hehkua ja kimmoisuutta menettäneelle ihotyypille, ikääntyvälle iholle, lievien pigmenttimuutosten hoitoon.

Ikääntyvälle iholle suunnattu hoito. Tasoittaa, korjaa ja kirkastaa ihon värivirheitä. Stimuloi fibroblastien (sidekudos solujen) tuotantoa sekä kollageenisynteesiä. Herätä ihosi uuteen valovoimaiseen säteilyyn. C-vitamiini suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä ja ilmansaasteilta, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja auttaa palauttamaan iholle merkittävästi lisää kimmoisuuuden tuntua sekä hehkua.

Sisältää: alkupuhdistuksen, entzyymikuorinnan, tarvittaessa ultraäänipuhdistuksen, kirkastavan naamion, C-vitamiini imeytyksen, kasvohieronnan, tehoseerumin imeytyksen sekä loppuvoiteet. 

Huom! Tähän hoitoon voit ottaa lisäpalveluna kiinteyttävän RF-laitehoidon TAI Hydrogen laitehoidon. (RF-imeyttämään tehoaineet ja kiinteyttämään ihoa / Hydrogen ultraäänipuhdistuksen tilalle syväpuhdistamaan ja kosteuttamaan).

Yin Your Skin® Pro Kosmeettinen Gua Sha hoito kasvoille 

Kosmeettisen Gua Shan vaikutukset menevät ihon pinnan alle, missä todelliset ja pitkäaikaiset tulokset syntyvätKosmeettinen Gua Sha on yhdistelmä perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaista Gua Shaa, sidekudoshierontaa (löyhän sidekudoksen manipulaatiota) ja lymfahierontaa. Kosmeettinen Gua Sha hoito tuo iholle kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta sekä vähentää tehokkaasti turvotusta. Kosmeettisen Gua Shan vaikutukset yltävät syvemmälle, kuin mihin pelkillä ihonhoitotuotteilla voidaan vaikuttaa. Teho perustuu sidekudoksissa tapahtuviin mekaanisiin, kemiallisiin ja hormonaalisiin vaikutuksiin sekä lämpövaikutukseen, mitä faskiakäsittelyillä ja lymfahieronnalla todistettavasti on. Hoito on erittäin rentouttava. Gua Sha hoidossa käsittely tehdään sileillä lastoilla, jotka on valmistettu jade- ja bian- kivistä. 

Kosmeettisen Gua Shan vaikutukset:

 • Ihon väri kirkastuu
 • Veren ja nesteiden virtaus parantuu
 • Hermosto rentoutuu
 • Sidekudoksen kosteuspitoisuus paranee
 • Iho näyttää kuulaalta ja kasvot elinvoimaiselta
 • Fibroblastien toiminta tehostuu (fibroblastit tuottavat kollageenia ja elastiinia)
 • Kasvojen yleisilmeestä tulee rennompi
 • Rypyt voivat silottua ja veltostunut iho kiinteytyä
 • Kasvojen piirteet ja luusto (kuten leukalinja ja poskipäät) tulevat esille selkeämmin
 • Turvotus vähenee kasvoilla
 • Ihon väri voi tasoittua
 • Punoitus ja ihon herkkyys voivat vähentyä
 • Aineiden imeytyminen ihoon parantuu


Kosmeettista Gua Shaa ei voi tehdä, jos:

 • Sinulla on turvonneet/kipeät lymfapisteet
 • Sinulla on flunssa tai akuutti tulehduksellinen sairaus
 • Sinulla on aktiivisessa tilassa oleva syöpä
 • Iholla on aktiivinen akne tai jokin akuutti tulehdus, kuten ruusu- tai sienitulehdus
 • Iholle on laitettu botoxia (hoidon voi tehdä vasta, kun botoxin vaikutus on lakannut)
 • Iholle on laitettu täyteaineita (nämä kohdat täytyy hoidossa kiertää)
 • Sinulla on valtimonpullistuma tai valtimokovettumatauti
 • Sairauksissa on aina tärkeää tarkistaa omalta lääkäriltä voiko hoitoa tehdä, jos on vähänkään epävarma sen soveltuvuudesta


70 min Gua Sha kasvohoito / 120 €
Sisältää: Kasvojen alkupuhdistuksen, hoitonesteen, hoitoöljyn, Gua Sha käsittelyn dekolteen, niskan, hartioiden, kasvojen ja pään alueelle, sekä loppuun voiteet.  

90 min Gua Sha kasvohoito / 140 €
Sisältää: Kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, hoitonesteen, hoitoöljyn, Gua Sha käsittelyn dekolteen, niskan, hartioiden, kasvojen ja pään alueelle, kasvonaamion (jonka aikana käsien hieronta), ihotyypin mukaisen seerumin ja voiteet. 

70 minuutin Gua Sha hoitoa voi tehdä myös sarjahoitona. Kun otat vähintään 3 kerran sarjan, saat jokaisesta hoidosta 10 % alennuksen. Sarjahoitona hoidot tulisi tehdä viikon välein.
3 hoidon sarja  yht. 324 € 
4 hoidon sarja yht. 432 € 
5 hoidon sarja yht. 540 € 

Huom! Hoidon aikana on hyvä antaa itsensä rentoutua ja hiljentyä, sillä kasvojen liikehdintä (kuten puhuminen) Gua Shan aikana hankaloittaa hoidon tekoa.

Laitehoidot kasvoille

Kiinteyttävä ja uudistava Radiofrekvenssi + Cryo

Radiofrekvenssi eli RF-hoito perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää kollageenin muodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta, sekä kutistaa pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Hoidon loppupäässä tehdään Cryo-kylmäkäsittely, joka viilentää ja rauhoittaa kasvoja, jättää lämmön vaikuttamaan syvempiin ihon kerroksiin, sekä tehokkaasti virkistää, tasoittaa ja poistaa turvotusta silmänympärysalueella.

Tuloksena on tasaisempi ja kiinteämpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Yleensä myös ihon väri paranee, kun ihon toiminnot aktivoituvat. Lämmön vuoksi käsittely on miellyttävää, rentouttavaa sekä täysin kivutonta. Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut suun sivuilla, hamsteripussit poskilla ja leuan sivuilla, huulirypyt, rypyt dekolteella, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys. RF-hoito aktivoi ja tehostaa ihon omia toimintoja, joten tulokset ovat kunnolla silminnähtäviä vasta, kun iho on ehtinyt tehdä oman prosessinsa. Lisätulosta saattaa tämän vuoksi tulla vielä sarjahoidon jälkeenkin. Sarjahoidolla saavutetaan aina parhaat tulokset.

Sarjahoitona suositellaan 4-8 hoitoa noin viikon välein tai max 2 hoitoa per viikko (hoitojen välissä tulee olla 48h). Sarjahoidon jälkeen olisi hyvä käydä noin kuukauden välein ylläpitohoidossa, jotta saavutetut tulokset pysyvät optimaalisina.

Vasta-aiheet: Sydämentahdistin (kuuloimplantit), syöpä ja kasvaimet, skelerodermia, ihosairaudet, tulehdustilat kehossa, silikonit tai metalliosat hoitoalueella, raskaus, lähiaikoina suoritettu elektroporaatio/kavitaatiohoito, erittäin herkkä iho.

Hoito sisältää: ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan, RF + Cryo käsittelyn silmänympärysten, kasvojen ja kaulan (sekä halutessa dekolteen) alueelle, kasvonaamion, jonka aikana hierotaan toiveiden mukaan joko päätä tai niska-hartiaseutua, sekä loppuun voiteet.

Jos haluat ihon syväpuhdistavan ja samalla kiinteyttävän ja napakoittavan hoidon valitse Radiofrekvenssi & Hydrogen yhdistelmähoito.

Kiinteyttävä Radiofrekvenssi + Cryo (kasvot ja kaula) / 103 € / sarjahoitona 87 € per hoito

(4 kerran sarjahoito yht. 336 € / 6 kerran sarjahoitona yht. 504 €)

Kiinteyttävä Radiofrekvenssi + Cryo (kasvot, kaula ja dekoltee) / 113 € / sarjahoitona 96 € per hoito

(4 kerran sarjahoito yht. 388 € / 6 kerran sarjahoitona yht. 582 €)


Kiinteyttävä Radiofrekvenssi + Cryo silmänympäryshoito / 25 min / 25 €

Auttaa kiinteyttämään, tasoittamaan ryppyjä ja juonteita sekä poistamaan turvotusta. Sisältää: silmien ympärysalueen puhdistuksen, silmänympärys alueen RF+Cryo käsittelyn, anti-age silmänympärysnaamion ja loppuun silmänympärysvoiteen. Tulosten saamiseksi, suositellaan sarjahoitoa.


Hydrogen

Pintaa syvempää puhtautta

Ensimmäinen ihonhoitolaite, joka poistaa myrkkyjä pintaa syvemmältä. Caretech Hydrogen laite tuottaa vetypitoista vettä, jonka avulla se poistaa vapaat radikaalit ihosolujen sisä- ja ulkopuolelta. Vetymolekyyli on kooltaan niin pieni, että se pääsee solun sisään. Solun sisässä se kykenee hajottamaan vapaita radikaaleja ja vie ne aineenvaihdunnan mukana pois kehosta. Kun ihosolusta on poistettu vapaat radikaalit, se voi elää taas terveellisenä ja hyvinvoivana palvellen ihon hyvinvointia.

Miksi vapaat radikaalit ovat huono asia?

Solun toiminta häiriintyy vapaista radikaaleista (kuten auringonvalo, ilmansaasteet, tupakointi, kemikaalit, torjunta-aineet yms...). Nämä saavat kaikki kehon tuottamaan reaktiivisempia happilajeja, jotka hyökkäävät solukalvolle, solun tumaan ja DNA:han aiheuttaen tulehduksia, autoimmuunisairauksia, säteilyvaurioita, ikääntymistä sekä ihosairauksia.

Mitä tämä laitehoito siis käytännössä tekee iholleni?

Kuorii hellävaraisesti kuivan ja kireän kuolleen ihosolukon, paljastaen kirkkaamman ja pehmeämmän ihon alta. Se kosteuttaa runsaasti ihoa ja samalla auttaa hälventämään kuivuuden tuomia pintajuonteita ja napakoittamaan ihoa. Laite puhdistaa ihohuokoset talista ja ihosolut vapaista radikaaleista, tuoden ihoon tasapainoa. Hoito kirkastaa ihoa ja tasoittaa sen väriä ja tuo iholle parempaa vastustuskykyä.

Hoidossa käytetään puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille. Hoito ei satu ollenkaan ja tuloksen näkee ja tuntee välittömästi. Hoidolla ei ole toipumisaikaa, voit meikata, urheilla, saunoa ym. hoidon jälkeen. Puhtaasti luonnonmukainen, turvallinen ja tuloksia tuova hoitomuoto!

Hydrogen hoitoa suositellaan:

 • Herkälle, ohentuneelle iholle
 • Kemiallisille/mekaanisille kuorinnoille sopimattomille ihoille
 • Couperosa iholle
 • Epäpuhtaalle akne iholle
 • Laajentuneille huokosille
 • Ikääntyvälle, veltostuneelle iholle
 • Arpiselle iholle
 • Kuivalle, elottomalle ja kimmoisuuden menettäneelle iholle
 • Ilman saasteille altistuneelle iholle
 • Altistunut ilmastoinnin, elintapojen tai liiallisen (ihoa suojaamattoman) ulkoilun ihovaurioiden korjaamiseen


Hydrogen ei vaadi sarjahoitoa, jo yksittäiselläkin hoidolla saadaan hyviä tuloksia. Jos kuitenkin haluaa hoidon sarjana, suositellaan 4-6 hoitokertaa 1-2 viikon välein. Ihoa tulee suojata auringolta muutamien viikkojen ajan hoidon jälkeen.

Hydrogen on loistava yhdistelmähoitona Radiofrekvenssi +Cryo kanssa. Saat samassa hoidossa iholle syväpuhdistusta ja kiinteytystä.

Hoito sisältää

Ihon alkupuhdistuksen, Hydrogen laitehoidon, kasvoveden, hoitavan seerumin ja voiteet. 

Hydrogen soveltuu myös hyvin yhteen muiden kasvohoitojen kanssa. Sen voit hyvin yhdistää lisäpalveluna Bion Signature Expert hoitoihin sekä muihin kasvohoitoihimme.


Hydrogen / noin 45min / 120 €

Hydrogen lisäpalveluna muuhun kasvohoitoon / 50 €


Hoidon vasta-aiheet:

 • Avohaavat hoitoalueella
 • Auringon polttama iho/ärtynyt iho
 • Erittäin ohut ja hauras iho (piirtoiho)
 • Vakavat sydämen sairaudet
 • Raskaus (ei voida suorittaa ihan kaikkia hoidon vaiheita)

Hydrogen ja Radiofrekvenssi + Cryo yhdistelmähoito

Laitteiden tehokaksikko, joiden avulla saavutetaan ihoon sekä syväpuhdistusta että kiinteytystä ja ihon toimintojen aktivointia. Lopputuloksena elävöitetty, puhdas ja napakka iho. Hoidon kesto noin 105min.

Hydrogen ja Radiofrekvenssi + Cryo (kasvot ja kaula) 148 €

Hydrogen ja Radiofrekvenssi + Cryo (kasvot, kaula ja dekoltee) 155 €


LED-Valoterapiahoito

Eriväriset LED-valot sijaitsevat eri aallonpituuksilla. LED-valot läpäisevät ihon tiettyyn syvyyteen saakka, jossa ne käynnistävät erilaisia solujen sisäisiä reaktioita. LED-valohoidon vaikutus ohjaa ihosoluja toimimaan toivotun mukaisesti, jolloin vaikutus kestää pitkään myös hoidon jälkeen. Iho oppii siis toimimaan toivotulla tavalla.

LED-valoterapialaite on teknisesti korkeatasoinen ja laadukas. Sillä saavutetaan tehokkaita ja turvallisia hoitotuloksia. Hoito ei polta ihoa, eikä vaadi iholta toipumisaikaa. LED-valot ovat turvallisia, allergiavapaita, ihoa luonnollisesti korjaavia ja kivuttomia hoitoja. Nopea ja tehokas tapa hoitaa ja uudistaa ihoa. LED ei tuota UV säteilyä, eikä hoidolla ole haittavaikutuksia sisäelimille. LED hoidon voi ottaa sellaisenaan tai yhdistää lisäpalveluna muuhun hoitoon.

LED-valoterapia on kehitetty alunperin astronauttien haavan hoitoon. NASA oivalsi, että infrapunavalo, joka hyödyntää tiettyä aallonpituutta, edistää haavojen paranemista ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Samalla metodilla ehkäistiin lihasten ja luiden surkastumista. Tämän jälkeen LED-valon hyötyjä on tutkittu laajasti myös ihonhoidon näkökulmasta. On havaittu, että LED-valolla pystytään hoitamaan ihoa tehokkaasti ja kattavasti.

Hoitovalojen vaikutukset:

Punainen: ikääntyvälle iholle

 • kiinteyttää ja lisää ihoon kimmoisuutta
 • poistaa ryppyjä ja juonteita
 • tasoittaa ihon väriä ja pigmenttihäiriöitä
 • supistaa laajentuneita ihohuokosia
 • stimuloi verenkiertoa tuoden iholle elinvoimaisuutta ja hehkua

Sininen: epäpuhtaalle iholle, ruusufinni, seborrooinen ekseema

 • heikentää ja tuhoaa epäpuhtauksia kehittäviä bakteereita
 • vähentää punoitusta
 • vähentää tulehdusta

Keltainen: herkälle, punoittavalle, harmaalle energiaa kaipaavalle iholle

 • säätelee sinkin, kuparin ja magnesiumin liikettä solussa
 • aktivoi solujen energiantuotantoa
 • lisää valkosolujen määrää
 • aktivoi solukalvojen proteiinien "tarttumiskykyä" (=adhesiota)

Vihreä: rauhoitusta ja tasapainoa kaipaavalle iholle

 • nostaa valkosolujen määrää
 • hoitaa ja rauhoittaa
 • tasapainottaa
 • vähentää punoitusta
 • vaalentaa hyperpigmentaatiota
 • poistaa turvotusta
 • anti-inflammatoorinen


Sarjahoitona suositellaan LED hoitosarja 6-10 hoitoa, 1-2 kertaa viikossa.

Sisältää: Sisältää alkupuhdistuksen, iholle sopivan LED-valoterapian (5-10min ensimmäisen 2-3 hoidon aikana ja sen jälkeen hoitoaikaa voidaan venyttää max 2o minuuttiin ihon tottumusasteen mukaan), valoterapian aikana hierotaan kädet. Lopuksi iholle laitetaan sen tarpeen mukaiset hoitotuotteet. 

Hoidon vasta-aiheet:

Auringon polttama iho, kosmeettisesti ärtynyt iho, suoritettu voimaperäinen kuorinta tai laserkuorinta 6kk sisällä, valolle herkistävät lääkkeet, herkkäihoinen valolle (vitiligo, albinismi, porfyria, lupus yms.), tunnistamattomat ihomuutokset, arpikudos (ei koske aknearpia), ihosyöpä ja epätyypilliset luomet, epilepsia, migreeni, raskaus ja imetys sekä piilolinssien käyttö. Hoito ei myöskään välttämättä sovellu henkilöille, kenellä on valolle erityisherkät silmät tai paha ahtaan paikan kammo.

LED-valoterapiahoito / 45 € / sarjahoitona 35 € per hoito / lisäpalveluna hoidon yhteydessä 15 €

Kasvohoitojen lisäpalvelut

 • Ripsien värjäys / 18 €
 • Kulmien värjäys ja muotoilu / 18 €
 • Ripsien ja kulmien värjäys sekä muotoilu / 30 €
 • Kulmien muotoilu nyppien /10 €
 • Ihonpuhdistus / 25 €
 • Ripsien kestotaivutus värjäyksellä / 85 €
 • Kulmien laminointi 50 € / värjäyksellä 55 €
 • Kasvohieronta (sisältää niska-hartia-dekoltee hierontaa) / 20 €
 • Pään rentouttava hierontakäsittely / 16 €
 • Dekoltee-hartiahieronta / 16 €
 • Kuumakivihieronta niska, hartia ja dekoltee / 18 €
 • Käsien hieronta / 15 €
 • Jalkojen hieronta / 15 €
 • Kosteuttava ja hoitava käsipakkaus / 15 €
 • LED-valoterapia / 15 €
 • Hydrogen / 50 €
 • Ultraäänipuhdistus / 15 €
 • Radiofrekvenssi + Cryo (kasvot ja kaula) / 50 €
 • Radiofrekvenssi + Cryo (kasvot, kaula ja dekoltee) / 60 €
 • Kiinteyttävä Radiofrekvenssi + Cryo silmänympäryshoito / 25 €
 • Ylähuulen sokerointi / 15 €
 • Kasvojen alueen sokerointi / 22 €
 • Kainaloiden sokerointi / 26 €
 • Bikinilinjan sokerointi / 36 €
 • Bikini string-linjan sokerointi / 40 €
 • Käsivarsien sokerointi /36 €
 • Säärten sokerointi / 47 €
 • Reisien sokerointi / 47 €