RIPSET JA KULMAT

Alle 18-vuotiaille ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi käsittelyt vain huoltajan suostumuksella. (Vapaamuotoinen lupalomake allekirjoituksella riittää). Alaikäraja on 16v.

Kestoväreihin alaikäraja on 16v.

OPISKELIJAT

Opiskelijakortilla saat 10 % alennusta kaikista normaalihintaisista hoidoista (ei koske sokerointeja, tai ripsien/kulmien kestovärejä). Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.- Ripsien värjäys / 25 €

Ripsien kestovärjäys halutulla värillä (musta/sinimusta). Värin pysyvyys vaihtelee yksilöllisesti, yleisesti värit pysyvät noin 1-4 viikkoa. Väri haalistuu ajan kanssa pois.

- Kulmien värjäys ja muotoilu / 25 €

Kulmien värjäys halutulla värisekoituksella ja kulmien muotoilu nyppien. Värin pysyvyys vaihtelee yksilöllisesti, yleisesti värit pysyvät noin 1-4 viikkoa. Väri haalistuu ajan kanssa pois.

- Ripsien ja kulmien värjäys sekä muotoilu / 43 €


- Kalentin Vegaaninen ripsien kestotaivutus värjäyksellä  85 € 

Vegaaninen Kalentin ripsien kestotaivutus antaa ripsillesi kaarevuutta ja näyttävyyttä. Kestotaivutuksen voi uusia noin 1 kuukauden välein (4-5,5 vk). Ripsien kasvutahdista riippuen kestotaivutus kestää ripsissä noin 4-6 viikkoa.

Kestotaivutuksen jälkeen ripsiä ei tulisi kastella 24 tuntiin, jotta taivutus saavuttaisi mahdollisimman pitkän pysyvyyden. Ripsissä on suositeltavaa käyttää hoitavaa seerumia kestotaivutuksen aikana, jotta ripset saavat hoitavaa kosteutta ja ravintoaineita kasvaakseen terveinä takaisin normaaliin muotoonsa käsittelyn jälkeen. Seerumin käyttö kannattaa aloittaa vasta 24h kestotaivutus käsittelyn jälkeen.

Ripset voi värjätä uudestaan huoltovälin aikana, jos sille on tarvetta. Huoltovälin aikana pystyy myös käyttää normaalisti ripsiväriä ja meikinpoistoaineita. Huomioithan kuitenkin, että ripsissä ei kannattaisi käyttää öljypitoisia meikinpuhdistusaineita eikä sen vuoksi myöskään vedenkestävää ripsiväriä huoltovälin aikana.

Öljyjä sisältävien tuotteiden säännöllinen käyttö voi tehdä ripsiin ns. "öljykalvon". Tällöin taivutukseen vaikuttavat aineet eivät pääse vaikuttamaan yhtä tehokkaasti, ja taivutuksen lopputulos ei välttämättä ole paras mahdollinen. Ripset reagoivat yksilöllisesti öljyä sisältävien tuotteiden käyttöön. Kaikki öljyt eivät ole kuitenkaan samanlaisia: osa vaikuttaa kestotaivutukseen enemmän ja osa vähemmän. Öljypitoisten tuotteiden käyttö ripsissä olisi hyvä lopettaa jo 4-8 viikkoa ennen taivutusta. Öljytuotteita ei suositella käytettävän silmien alueelle myöskään ripsien huoltovälin aikana.

 • Raskaana ollessa sekä imettäessä ripsien kestotaivutusta ei suositella, sillä kehon hormonitoiminta voi vaikuttaa siihen, ettei ripset taivu kestotaivutuksesta huolimatta. Lopputulos ei siis ole taattu.
 • Kaikki silmän tulehdukselliset sairaudet ovat vasta-aiheita kestotaivutukselle.
 • Kuivat silmät: kuivasilmäisille silmien ärsyyntyminen taivutuksen aikana on todennäköisempää. Myös antihistamiinin otto ennen käsittelyä voi kuivattaa silmiä ja näin ärsyttää normaalia enemmän. Taivutus on mahdollista tehdä, mutta tämä on hyvä tiedostaa.
 • Kaihi, diabeettinen retinopatia tai glaukooma ei ole vasta-aihe kestotaivutukselle.
 • Piilolinssit pitää poistaa ennen kestotaivutusta, ja niitä ei suositella käytettävän seuraavaan vuorokauteen.
 • Ripsienpidennysten poiston jälkeen olisi hyvä pitää 8 viikkoa väliä ennen kestotaivutusta, jotta omat ripset ehtivät palautua ripsienpidennysten jälkeen. Sama aika kannattaa odottaa kestotaivutuksen jälkeen, ennen kuin käy laittamassa uudet pidennykset ripsiin.

Molemmissa kuvissa kestotaivutus + värjäys.


- Kalentin vegaaninen kulmien laminointi värjäyksellä 60 € 

Laminoinnilla saadaan kulmiin lisää tuuheutta, volyymia, siisti muotoilu ja huoliteltu ulkonäkö. Kulmat voidaan laminoida tuuheasti hieman ylöspäin tai myös kulmien luonnollisen muodon mukaan. Tulee huomioida, että kulmien väri on tummempi ensimmäiset 1-3 päivää laminoinnin jälkeen, ja tasoittuu sitten. Ota laminointi minimissään 4 päivää ennen tärkeää menoa, jotta kestoväri on ehtinyt hieman vaalentua käsittelyn jälkeen. 

Öljyjä sisältävien tuotteiden säännöllinen käyttö voi tehdä kulmiin ns. "öljykalvon". Tällöin laminoinnin vaikuttavat aineet eivät pääse vaikuttamaan yhtä tehokkaasti, ja laminoinnin lopputulos ei välttämättä ole paras mahdollinen. Kulmakarvat reagoivat yksilöllisesti öljyä sisältävien tuotteiden käyttöön. Kaikki öljyt eivät ole kuitenkaan samanlaisia: osa vaikuttaa laminointiin enemmän ja osa vähemmän. Öljypitoisten tuotteiden käyttö kulmissa olisi hyvä lopettaa jo 4-8 viikkoa ennen laminointia. Öljytuotteita ei suositella käytettävän myöskään kulmien huoltovälin aikana.

Kulmien laminointi sisältää kulmien muotoilun. Laminointi kestää kulmissa noin 4-6 viikkoa riippuen kulmien karvankasvusyklistä. Kestovärin pysyvyys kulmissa on yksilöllistä ja kestää noin 1-4 viikkoa. Laminoinnin voi uusia noin 1-1,5 kuukauden välein.

Laminoinnin jälkeen kulmia ei tulisi kastella eikä meikata 24 tuntiin, jotta laminointi kestäisi mahdollisimman pitkään. Kulmissa on suositeltavaa käyttää hoitavaa seerumia kestotaivutuksen aikana, jotta ne saavat hoitavaa kosteutta ja ravintoaineita kasvaakseen terveinä ja pehmeinä käsittelyn jälkeen. Seerumin käyttö kannattaa aloittaa vasta 24h laminointi käsittelyn jälkeen. Seerumia pystyy ostaa hoitolastamme.

Voit meikata ja poistaa meikin kulmista laminoinnin aikana normaalisti. En kuitenkaan suosittele käyttämään kulmissa vedenkestävää meikkiä tai öljyä sisältävää meikinpuhdistusainetta.

Kulmien laminoinnin vasta-aiheet:

 • Herkkyys allergisiin reaktioihin: allergiset reaktiot ovat tässä yhteydessä harvinaisia, mutta mahdollisia. Kulmakarvojen alla oleva iho saattaa punoittaa tai kutista jos laminointi aineista tulee allerginen reaktio. Kosmetiikka-allergisten asiakkaiden tulee suorittaa allergiatesti ennen palvelun tekoa. Huom. Virallisen allergiatestin suorittaa vain lääkäri.
 • Raskaus ja imetys
 • Alopecia
 • Sytostaatti- tai sädehoito
 • Trichotillomania (pakonomainen hiusten/ripsien/kulmakarvojen nyppiminen)
 • Alle 18-vuotiaille (16 v-17 v) voidaan tehdä laminointi vanhemman suostumuksella (allekirjoitettu vapaamuotoinen lupalomake riittää)
 • Silmätulehdus

Molemmissa kuvissa laminointi + värjäys.