TIETOA MEISTÄ

Bea 

SKY Kosmetologi, CIDESCO-kosmetologi

On ihanaa tehdä työtä, mitä rakastaa.

Olen pienestä asti ollut todella kiinnostunut kosmetiikasta ja ihonhoidosta. Olen myös aina ollut hyvin esteettinen ihminen ja tutkinut ahkerasti kauneuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluvia asioita. Lukiossa päätin lähteä tavoittelemaan kosmetologin ammattia. 

Kävin kosmetologin perustutkinnon SKY-opistolla, Helsingissä. Sen jälkeen olen innolla käynyt useita lisäkoulutuksia. Olen myös suorittanut kosmetologien kansainvälisen tutkinnon, CIDESCOn. Lisäksi olen Suomen kosmetologiyhdistyksen (SKY) jäsen, jonka jäseniksi pääsevät vain loppututkinnon suorittaneet kosmetologit.

Työskentelin aikaisemmin Ihoklinikka Oiva nimisessä hoitolassa, jossa opin laajasti allergisen ja herkän ihon hoidosta.

Pidän kokonaisvaltaisista hoidoista, sekä tuloksellisista että rentouttavista. Huomioin hoidossa myös aina ihon erityistarpeet, kuten esimerkiksi atopian, POD:in tai aknen.

Työn ohessa kouluttaudun ja etsin uutta tietoa aktiivisesti, jotta pystyn tarjoamaan asiakkailleni tasokasta ja ajan tasalla olevaa palvelua. Haluan luoda sinulle hoitolassa turvallisen ja rauhallisen ilmapiirin, jossa voit keskittyä hetken vain ja ainoastaan itseesi. Pieni irtiotto arjesta tekee hyvää niin mielelle kuin keholle.


ASIAKASKOKEMUS

Beamy:ssa haluan tarjota jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä hoitokokonaisuuksia. Haluan ottaa palveluissa jokaisen asiakkaan mahdolliset erityistarpeet ja toiveet huomioon. 

Tavoitteenani on antaa sinulle tehokkaiden hoitolahoitojen kylkeen eväät myös oikeanlaiseen ja hyvään kotihoitoon, sillä kotihoidolla vaikutamme suuresti ihon jatkuvaan hyvinvointiin. Tarkoituksena on saavuttaa pidempiaikaisia pysyviä tuloksia hetkellisen tuloksen sijaan. On myös hyvä muistaa, että pelkällä syvällä kehon ja mielen rentoutumisella, annamme ihollemme jo paljon hyvää. 



                                                               HOITOLAN ARVOT

Luonnon arvostus on Beamy:n arvopohjassa korkealla. Luonnosta saamme laajalti hyvinvointia, raikasta ilmaa, ravintoa ja kallisarvoisia raaka-aineita. Koska saamme luonnolta niin paljon, on tärkeää myös kunnioittaa sitä ja tehdä vastuullisia päätöksiä sen hyvinvoinnin takaamiseksi.

Kiinnitän erityistä huomiota hoitolassa ekologisuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja käytettävien tuotteiden puhtauteen.

Minulle hyvinvoiva planeetta, luonto ja eläimet ovat lähellä sydäntä, joten panostan hoitolan työvälineissä ja kaikessa muussakin toiminnassa ekologisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. 

Hoitolassa olevat tuotesarjat ovat eläinkokeettomia ja lähes kaikki tuotteet täysin vegaanisia. Tuotesarjat ovat alunperin valittu tehokkuutensa lisäksi muun muassa saman arvomaailman pohjalta hoitolaan. 

Lue alta napauttamalla lisää tuotesarjoistamme.