VARTALOHOIDOT

OPISKELIJAT

Opiskelijakortilla saat 10 % alennusta kaikista normaalihintaisista hoidoista (ei koske sokerointeja, tai ripsien/kulmien kestovärejä). Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.


- Koko vartalon klassinen hieronta / 60min / 70 €                    -  Koko vartalon klassinen hieronta / 75min / 85 €

Klassinen kokovartalohieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja vilkastuttaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Rauhoittaa kokonaisvaltaisesti mielen ja kehon.


- Koko vartalon kuumakivihieronta / 60min / 80 €                  - Koko vartalon kuumakivihieronta / 75min / 95 €

Kuumakivihieronta saa aikaan syvän rentoutumisen niin keholle kuin mielelle. Se laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä ja stressiä. Kivistä tuleva lämpö lievittää kipua, rentouttaa lihaksia, tehostaa aineenvaihduntaa sekä vilkastuttaa neste- ja verenkiertoa.


Niska-, hartia-, dekoltee- ja päähieronta / 30min / 45 €  

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hierontakokonaisuus, jossa hierotaan dekoltee, niska-hartiaseutu ja lopuksi pää. Erityisen hyvä hoito, jos kärsit päänsäryistä, niska-hartia alueen jumeista tai olet kovin stressaantunut/väsynyt.


Hieronnan vasta-aiheet

 • Yskä, kuume, flunssa, nuha
 • Ihotaudit ja infektiot: jos sinulla on ihotauti esim. sienitauti, se voi tarttua. Varmista aina lääkäriltäsi onko sairautesi este hieronnalle

 • Hemofilia eli verenvuototauti, verenvuoto kudoksessa tai nivelessä

 • Iskeeminen kudos (kudos, joka ei saa riittävästi happea tai verta johtuen esimerkiksi verisuonten ahtautumisesta), yleisempi iäkkäämmillä ihmisillä

 • Pahanlaatuiset kasvaimet

 • Laskimo- ja valtimosairaudet, suonikohjut (suonikohjujen alueelta ei saa hieroa, mutta ympäröiviltä alueilta kyllä)

 • Avohaava tai tuoreet vammat (esim. mustelmat, lihasruhjeet, revähtymät, venähdykset, nyrjähdykset)

 • Ääreis- ja keskushermostoperäinen halvaus

 • Tyrä

 • Syöpä 

 • Sydänvika tai sen toiminnalliset häiriöt (sydämentahdistin)

 • Aivoinfarktin jälkeen tulee kysyä hierontaan lupa lääkäriltä tai huomioida viiden vuoden varoaika

 • Kohtausoireinen epilepsia

 • Alkoholi elimistössä, myös krapula

 • Raskaus

 • Kuumakivihieronnassa myös kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto ovat alentuneet 


Selän mekaaninen ihonpuhdistus / 45-60min / 62 €

Selän iholle tehtävä ihonpuhdistus, jolla saadaan epäpuhtaudet poistettua. Sisältää selän alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, ihonpuhdistuksen ja loppuvoiteen.

Laitehoidot vartalolle

SARJAHOIDOT

Saat laitehoidoista 15 % alennuksen, kun ostat sarjahoidon.

Radiofrekvenssihoito vartalolle

Radiofrekvenssi eli RF-hoito perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää kollageenin muodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta, sekä kutistaa kudos säikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Hoidon loppuun tehdään Cryo viilennysvaihe, joka napakoittaa hoidetun alueen, sulkee radiofrekvenssistä ohjatun lämmön ihon kerroksiin ja rauhoittaa ihoa.

Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Lämmön vuoksi käsittely on miellyttävää, rentouttavaa sekä täysin kivutonta. Loistava hoito kiinteyttämään ihoa ja tasoittamaan epätasaisuutta. Sarjahoidolla saavutetaan parhaat tulokset. Hoidolla ei ole toipumisaikaa.

Hoidettavat alueet: käsivarret, vatsa, reidet edestä, reidet takaa, pakarat, jenkkakahvat.

Vasta-aiheet: Sydämentahdistin (kuuloimplantit), syöpä ja kasvaimet, skelerodermia, ihosairaudet, tulehdustilat kehossa, silikonit tai metalliosat hoitoalueella, raskaus, lähiaikoina suoritettu elektroporaatio/kavitaatiohoito, erittäin herkkä iho.

Hoitoon sisältyy: hoidettavan alueen kuivaharjaus, kosteuttavan pohjatuotteen levitys, RF käsittely, hoitavan voiteen levitys sekä Cryo viilennyskäsittely.

Sarjahoitona vartalohoitoja suositellaan 6-10 kertaa riippuen saavutetuista tuloksista. Hoidot olisi hyvä tehdä viikon välein.


 Radiofrekvenssi + Cryo vartalolle (1.alue) / 99 € 

 Radiofrekvenssi + Cryo vartalolle (2.aluetta) / 139 €


Jos sitoudut Radiofrekvenssihoidon sarjahoitoon, saat jokaisesta hoidosta 15 % alennuksen.


Sarjahoidolla Radiofrekvenssi + Cryo vartalolle (1.alue) / 84 € per hoito

Sarjahoidolla Radiofrekvenssi + Cryo vartalolle (2.aluetta) / 118 € per hoito