VARTALOHOIDOT

OPISKELIJAT

Opiskelijakortilla saat 10 % alennusta kaikista normaalihintaisista hoidoista (ei koske sokerointeja, tai ripsien/kulmien kestovärejä). Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.


- klassinen hieronta / 60min / 70 €                    -  klassinen hieronta / 75min / 85 €

Klassinen kokovartalohieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja vilkastuttaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Rauhoittaa kokonaisvaltaisesti mielen ja kehon. Jos haluat, että koko keho ehditään käydä hieronnassa läpi, kannattaa valita 75 min hieronta. 


- kuumakivihieronta / 60min / 80 €                  - kuumakivihieronta / 75min / 95 €

Kuumakivihieronta saa aikaan syvän rentoutumisen niin keholle kuin mielelle. Se laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä ja stressiä. Kivistä tuleva lämpö lievittää kipua, rentouttaa lihaksia, tehostaa aineenvaihduntaa sekä vilkastuttaa neste- ja verenkiertoa. Jos haluat, että koko keho ehditään käydä hieronnassa läpi, kannattaa valita 75 min hieronta.


Rentoutushieronta: dekoltee, niska-hartia, kädet ja pää / 40min / 59 €  

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hierontakokonaisuus, jossa hierotaan dekoltee, niska-hartiaseutu, kädet ja lopuksi pää. Erityisen hyvä hoito, jos kärsit päänsäryistä, niska-hartia alueen jumeista tai olet kovin stressaantunut/väsynyt.


Hieronnan vasta-aiheet

 • Yskä, kuume, flunssa, nuha
 • Ihotaudit ja infektiot: jos sinulla on ihotauti esim. sienitauti, se voi tarttua. Varmista aina lääkäriltäsi onko sairautesi este hieronnalle

 • Hemofilia eli verenvuototauti, verenvuoto kudoksessa tai nivelessä

 • Iskeeminen kudos (kudos, joka ei saa riittävästi happea tai verta johtuen esimerkiksi verisuonten ahtautumisesta), yleisempi iäkkäämmillä ihmisillä

 • Pahanlaatuiset kasvaimet

 • Laskimo- ja valtimosairaudet, suonikohjut (suonikohjujen alueelta ei saa hieroa, mutta ympäröiviltä alueilta kyllä)

 • Avohaava tai tuoreet vammat (esim. mustelmat, lihasruhjeet, revähtymät, venähdykset, nyrjähdykset)

 • Ääreis- ja keskushermostoperäinen halvaus

 • Tyrä

 • Syöpä 

 • Sydänvika tai sen toiminnalliset häiriöt (sydämentahdistin)

 • Aivoinfarktin jälkeen tulee kysyä hierontaan lupa lääkäriltä tai huomioida viiden vuoden varoaika

 • Kohtausoireinen epilepsia

 • Alkoholi elimistössä, myös krapula

 • Raskaus

 • Kuumakivihieronnassa myös kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto ovat alentuneet 


Selän mekaaninen ihonpuhdistus / 45-60min / 62 €

Selän iholle tehtävä ihonpuhdistus, jolla saadaan epäpuhtaudet poistettua. Sisältää selän alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, ihonpuhdistuksen ja loppuvoiteen.

Laitehoidot vartalolle

SARJAHOIDOT

Saat laitehoidoista 15 % alennuksen, kun ostat sarjahoidon.

Radiofrekvenssihoito vartalolle

Radiofrekvenssi eli RF-hoito perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää kollageenin muodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta, sekä kutistaa pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Hoidon loppuun tehdään Cryo viilennysvaihe, joka napakoittaa hoidetun alueen, sulkee radiofrekvenssistä ohjatun lämmön ihon kerroksiin ja rauhoittaa ihoa.

Triglyseridit ovat veressä kiertäviä rasvoja. Elimistö säilöö ylimääräisen triglyseridin rasvakudokseen.  Radiofrekvenssihoito auttaa hajottamaan triglyseridejä. Hajotessaan, niistä muodostuu vapaita rasvahappoja. Vapaat rasvahapot pystyvät poistumaan rasvasolujen kautta verenkiertoon, jolloin rasvasolun tilavuus pienenee ja pystyy sitä kautta antamaan vartalolle tasaisemman näköisen kudoksen. 

Tuloksena on tasaisempi ja kiinteämpi iho. Lämmön vuoksi käsittely on miellyttävää, rentouttavaa sekä täysin kivutonta. Loistava hoito kiinteyttämään ihoa ja tasoittamaan epätasaisuutta. Sarjahoidolla saavutetaan parhaat tulokset. Hoidolla ei ole toipumisaikaa. Jotta sarjahoidosta saadaan paras tulos irti, tulee sarjahoidon aikana keskittyä myös liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon.

Hoidettavat alueet: käsivarret, vatsa, reidet edestä, reidet takaa, pakarat, jenkkakahvat.

Vasta-aiheet: Sydämentahdistin (kuuloimplantit), syöpä ja kasvaimet, skelerodermia, ihosairaudet, tulehdustilat kehossa, silikonit tai metalliosat hoitoalueella, raskaus, lähiaikoina suoritettu elektroporaatio/kavitaatiohoito, erittäin herkkä iho.

Hoitoon sisältyy: hoidettavan alueen kuivaharjaus, RF -käsittely, hoitavan voiteen levitys sekä Cryo viilennyskäsittely.

Sarjahoitona vartalohoitoja suositellaan 6-10 kertaa riippuen saavutetuista tuloksista. Hoidot olisi hyvä tehdä viikon välein tai max 2 kertaa viikossa (välissä tulee olla 48h).


 Radiofrekvenssi + Cryo vartalolle (1.alue) / 60 € 

 Radiofrekvenssi + Cryo vartalolle (2.aluetta) / 120 €


Jos sitoudut Radiofrekvenssihoidon sarjahoitoon, saat jokaisesta hoidosta 15 % alennuksen.


Sarjahoidolla Radiofrekvenssi + Cryo vartalolle (1.alue) / 51 € per hoito

Sarjahoidolla Radiofrekvenssi + Cryo vartalolle (2.aluetta) / 102 € per hoito