TUOTESARJAT

Esse

Luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja, jonka hoitavuus perustuu probiootteihin.

ELÄVIÄ MIKROBEJA, JOTKA OVAT HYVÄKSI SINULLE

Probiootit voivat muuntaa ihon ekologiaa suosimaan monipuolista ekosysteemiä, joka on tarpeeksi terve vastustaakseen patogeenien hyökkäyksiä, ja hidastaakseen ihon ikääntymistä vähentämällä tulehdusta.

Esse tuo ihoon probiootteja ja ruokkii niitä prebioottisilla ravintoaineilla, jotka lisäävät hyviä, ihoa tasapainottavia, mikrobeja. Esse käyttää mietoja säilöntäaineita ja nopeasti biohajoavia vaahtoavia ainesosia. Kaikkien tuotteiden pH-arvo pidetään 5:ssä. Esse myös kiinnittää erityistä huomiota ihon ekosysteemin saastumisen ehkäisyyn ja heidän tuotteillaan on Ecocertin luomusertifikaatti. Esse pysyy niin lähellä luontoa kuin mahdollista ja Ecocertin luomustandardit pitävät Essen tuotteet raiteilla. Ecocert ei salli synteettisiä kemikaaleja, geenimanipulointia tai hormonihäiriköitä.

Essen on luomusertifioitua, vegaanista, eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa. Se tukee reilua kauppaa ja on hiilineutraali yritys.

Esse työskentelee jatkuvasti vuosittaisten hiilidioksidipäästöjen minimoimiseksi. Se tarkastaa energiakulutuksensa vuosittain varmistaakseen olevansa mahdollisimman tehokas, ja parantaakseen jatkuvasti toimintaansa. Kukaan ei ole kuitenkaan täydellinen, joten Esse kompensoi hiilidioksidipäästöjä maksamalla hyvityksiä yrityksen hiilineutraaliustason varmistamiseksi.

BiON

Tuotesarja yhdistää dermatologian, biokemian sekä luonnon harmoniseksi kokonaisuudeksi. Ihotautilääkäreiden, biokemistien sekä farmaseuttien kehittämä luonnon inspiroima ammattikosmetiikkasarja. Tehokkaasta Anti-age hoidosta moderniin aknenhoitoon, ja kaikkeen siltä väliltä. 

BiON Skincare - tuotteissa käytetään vain tutkittuja ainesosia tieteellisin perustein ja pitoisuuksin, jotka hyödyttävät suoraan ihon terveyttä tai tukevat koostumusten tehokkuutta ja eheyttä. Kaikki tuotteet ovat myös pH-tasapainotettuja.

 • EI parabeeneja

 • EI SLES/SLS sulfaatteja

 • EI mineraaliöljyä

 • EI lisättyjä väri - tai hajusteaineita

 • EI mikromuovirakeita

 • EI eläinkokeita

 • Vegaaninen tuotesarja (muutamaa tuotetta lukuunottamatta)

BiON Skincare - tuotteiden taustalla on ihotautilääkäreiden, biologien, farmaseuttien sekä ihon toimintoihin erikoistuneiden biokemistien yhteistyö. Heidän asiantuntemuksena ja uusimpien tieteellisten tutkimustulosten yhdistelmä on mahdollistanut edistyksellisten luonnon biokemialliseen voimaan luottavien ammattituotteiden kehityksen. Kaikki BiON Skincare - hoitotuotteet sisältävät ihon biokemialle tärkeitä elementtejä, jotka auttavat vahvistamaan ihon vastustuskykyä ja tätä kautta ihon näkyvää hyvinvoivaa terveyttä.


Ere Perez

Ere Perez kosmetiikkasarja perustuu tieteeseen ja kasvien voimaan. Innovatiivisia meikkejä ja ihonhoitotuotteita nykypäivän kuluttajille, jotka haluavat minimaalista, eettistä ja terveellistä kauneutta. Tuotteiden kaavoissa on ainutlaatuisia superfood-ainesosia, jotka on valittu niiden suorituskyvyn ja ihoa elvyttävien ominaisuuksien perusteella. Ere Perez arvostaa yksinkertaisuutta ja uskoo vähemmän on enemmän -filosofiaan.

Lähestymistapa uudenlaiseen kauneuteen, joka kunnioittaa ihmisten ja planeetan terveyttä ja hyvinvointia. Ere Perez keskittyy ainesosien arvoon, eettiseen liiketoimintaan, kestäviin ratkaisuihin ja monimuotoisuuden arvostamiseen. Ere Perez kannustaa kuluttamaan vähemmän ja kuluttamaan laatua.

 • Vegaaniset tuotteet (lukuun ottamatta Natural Almond Mascara, jossa mehiläisvahaa)
 • GMO vapaa
 • Hiilineutraali
 • Eläinkokeeton
 • Kestävän tuotannon palmuöljy 
 • Global Compact - sopimus: Ere Perez on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin, jotka koskevat ihmisoikeuksia, työvoimaa, ympäristöä ja korruption torjuntaa

Jane Iredale

Jane Iredale on jo yli 25:n vuoden ajan ollut edelläkävijä luonnollisiin, puhtaisiin mineraaleihin perustuviin meikkeihin, joiden monipuolisuus sekä toimivuus on niin ammattilaisten kuin kuluttajienkin rakastama. Clean beauty - siitä Jane Iredale tuotteet tunnetaan kautta maailman. Jane Iredale on täysin eläinkokeeton kaikissa tuotannon ja kehittämisen vaiheissa.

 • Tutkitut ja sertifioidut tuotteet
 • Ei eläinkokeita
 • Suurin osa tuotteista täysin vegaanisia
 • Ei synteettisiä säilöntäaineita eikä hajusteita, talkkia eikä mineraaliöljyjä
 • Tuotteet ei sisällä mikromuovia eikä parabeeneja
 • Eläinoikeusjärjestön hyväksymät tuotteet

Kalentin

100 % Vegaaniset ripsien kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit. Tuotettu Italiassa. 

Kalentin-tuotteet täyttävät EU Cosmetic Products - vaatimukset ja ovat Vegan Societyn sertifioimia sekä PETA-lisensoituja (eläinten oikeuksia puolustava järjestö). Kalentinin tuotteet ovat sekä ihotautilääkärin valvonnassa (dermatologisesti) iholla testatut että erikoistuneen silmälääkärin (oftalmologisesti) hyväksymät ja testaamat eli tuotteet soveltuvat erityisen hyvin herkkäihoisille, herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille.

Meiltä löydät myös kestovanulaput ja kestovanupuikot kotikäyttöön. ♡