TUOTESARJAT

Esse

Luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja, jonka hoitavuus perustuu probiootteihin.

ELÄVIÄ MIKROBEJA, JOTKA OVAT HYVÄKSI SINULLE

Probiootit voivat muuntaa ihon ekologiaa suosimaan monipuolista ekosysteemiä, joka on tarpeeksi terve vastustaakseen patogeenien hyökkäyksiä, ja hidastaakseen ihon ikääntymistä vähentämällä tulehdusta.

Esse tuo ihoon probiootteja ja ruokkii niitä prebioottisilla ravintoaineilla, jotka lisäävät hyviä, ihoa tasapainottavia, mikrobeja. Esse käyttää mietoja säilöntäaineita ja nopeasti biohajoavia vaahtoavia ainesosia. Kaikkien tuotteiden pH-arvo pidetään 5:ssä. Esse myös kiinnittää erityistä huomiota ihon ekosysteemin saastumisen ehkäisyyn ja heidän tuotteillaan on Ecocertin luomusertifikaatti. Esse pysyy niin lähellä luontoa kuin mahdollista ja Ecocertin luomustandardit pitävät Essen tuotteet raiteilla. Ecocert ei salli synteettisiä kemikaaleja, geenimanipulointia tai hormonihäiriköitä.

Essen on luomusertifioitua, vegaanista, eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa. Se tukee reilua kauppaa ja on hiilineutraali yritys.

Esse työskentelee jatkuvasti vuosittaisten hiilidioksidipäästöjen minimoimiseksi. Se tarkastaa energiakulutuksensa vuosittain varmistaakseen olevansa mahdollisimman tehokas, ja parantaakseen jatkuvasti toimintaansa. Kukaan ei ole kuitenkaan täydellinen, joten Esse kompensoi hiilidioksidipäästöjä maksamalla hyvityksiä yrityksen hiilineutraaliustason varmistamiseksi.

BiON

Tuotesarja yhdistää dermatologian, biokemian sekä luonnon harmoniseksi kokonaisuudeksi. Ihotautilääkäreiden, biokemistien sekä farmaseuttien kehittämä luonnon inspiroima ammattikosmetiikkasarja. Tehokkaasta Anti-age hoidosta moderniin aknenhoitoon, ja kaikkeen siltä väliltä. 

BiON Skincare - tuotteissa käytetään vain tutkittuja ainesosia tieteellisin perustein ja pitoisuuksin, jotka hyödyttävät suoraan ihon terveyttä tai tukevat koostumusten tehokkuutta ja eheyttä. Kaikki tuotteet ovat myös pH-tasapainotettuja.

 • EI parabeeneja

 • EI SLES/SLS sulfaatteja

 • EI mineraaliöljyä

 • EI lisättyjä väri - tai hajusteaineita

 • EI mikromuovirakeita

 • EI eläinkokeita

 • Vegaaninen tuotesarja (muutamaa tuotetta lukuunottamatta)

BiON Skincare - tuotteiden taustalla on ihotautilääkäreiden, biologien, farmaseuttien sekä ihon toimintoihin erikoistuneiden biokemistien yhteistyö. Heidän asiantuntemuksena ja uusimpien tieteellisten tutkimustulosten yhdistelmä on mahdollistanut edistyksellisten luonnon biokemialliseen voimaan luottavien ammattituotteiden kehityksen. Kaikki BiON Skincare - hoitotuotteet sisältävät ihon biokemialle tärkeitä elementtejä, jotka auttavat vahvistamaan ihon vastustuskykyä ja tätä kautta ihon näkyvää hyvinvoivaa terveyttä.


Cate Nordic Beauty

CaTe Nordic Beauty on uudenlainen suomalainen ihonhoitokonsepti, joka on syntynyt kokonaisvaltaisen ihonhoidon tarpeisiin. Tuotesarja on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja kehitetty Porvoossa. Konseptin kehitystyössä on yhdistetty innovatiivisella tavalla holistisen hyvinvoinnin ja ravitsemuksen näkökulmia uusimpaan tutkimustietoon.

Tuotteissa käytetään luonnosta ja ravinnosta tuttuja tarkoin valittuja raaka-aineita. Vaikuttavina aineina on muun muassa kasviöljyjä ja -uutteita, vitamiineja ja antioksidantteja, jotka suojaavat, kosteuttavat, ravitsevat ja uudistavat ihoa tehokkaasti mutta hellävaraisesti. 

Caten ideologian mukaan ihonhoidon tulisi olla mutkatonta. He halusivat luoda ihonhoitokonseptin, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tuotteet ovat riittoisia ja monikäyttöisiä, ja niitä on helppo yhdistellä omaan ihoon sopivaksi kokonaisuudeksi. Caten tuotteissa on vain olennainen ja tarpeellinen. Ei mitään turhaa. Luonnollisesti.

CaTe Nordic Beauty -luonnonkosmetiikkabrändi syntyi intohimosta ihon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Brändi rakentuu asiantuntemuksen, kokemuksen ja ammattitaidon pohjalle.

Tuotteet on kehitetty Porvoossa Caten omassa laboratoriossa ja valmistettu Pohjoismaissa, vastuullisesti ja mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Konseptin kehityksessä on huomioitu kestävä kehitys sekä käytetyissä raaka-aineissa, pakkausmateriaali valinnoissa että tuotantotavoissa. Kaikki pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä. 

Tuotesarja on

 • Vegaaninen
 • Ei eläinkokeita
 • 100 % luonnonmukainen
 • Dermatologisesti testattu
 • Kotimainen

Jane Iredale

Jane Iredale on jo yli 25:n vuoden ajan ollut edelläkävijä luonnollisiin, puhtaisiin mineraaleihin perustuviin meikkeihin, joiden monipuolisuus sekä toimivuus on niin ammattilaisten kuin kuluttajienkin rakastama. Clean beauty - siitä Jane Iredale tuotteet tunnetaan kautta maailman. Jane Iredale on täysin eläinkokeeton kaikissa tuotannon ja kehittämisen vaiheissa.

 • Tutkitut ja sertifioidut tuotteet
 • Ei eläinkokeita
 • Suurin osa tuotteista täysin vegaanisia
 • Ei synteettisiä säilöntäaineita eikä hajusteita, talkkia eikä mineraaliöljyjä
 • Tuotteet ei sisällä mikromuovia eikä parabeeneja
 • Eläinoikeusjärjestön hyväksymät tuotteet

SADE luonnonkosmetiikka

SADE on  100 % Suomessa kehitettyä ja valmistettua luonnonkosmetiikkaa. SADE tuoteperheestä löytyy monipuoliset tuotteet vartalonhoitoon koko perheelle.

Kaikkien tuotteiden perustana on Himalajan kristallisuola, joka desinfioi ja puhdistaa luonnollisesti, rasittamatta ihoa. Se tasapainottaa ihoa ja hoitaa ihoärsytyksiä.

SADE-suolakosmetiikka sopii kaikille ihotyypeille ja erityisen hyvin mm. ongelmallisen ihon hoivaamiseen, kuivalle iholle, psoriaatikoille, allergisille ja atoopikoille. SADE classic -tuotteet eivät sisällä lainkaan hajusteita. SADE elegant -tuotteet ovat miedosti hajustettuja.

Tuotteiden valmistusprosessi takaa sen, että kaikki raaka-aineet ovat täysin luonnollista alkuperää ja turvallisia ihmisille, eliöille sekä ekosysteemille. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein.

Kalentin

100 % Vegaaniset ripsien kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit. Tuotettu Italiassa. 

Kalentin-tuotteet täyttävät EU Cosmetic Products - vaatimukset ja ovat Vegan Societyn sertifioimia sekä PETA-lisensoituja (eläinten oikeuksia puolustava järjestö). Kalentinin tuotteet ovat sekä ihotautilääkärin valvonnassa (dermatologisesti) iholla testatut että erikoistuneen silmälääkärin (oftalmologisesti) hyväksymät ja testaamat eli tuotteet soveltuvat erityisen hyvin herkkäihoisille, herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille.

Meiltä löydät myös kestovanulaput ja kestovanupuikot kotikäyttöön. ♡